Marat%C3%B3+de+cinema+pel+pont+de+la+Constituci%C3%B3

04 12 2019

Marató de cinema pel pont de la Constitució

Pel·lícules per a tots els públics s’emetran  entre el divendres 6 de desembre i el diumenge 8

Els dies 6, 7 i 8 de desembre, IB3 acompanyarà a tots els públics amb les millors pel·lícules. Divendres, festiu pel Dia de la Constitució, s’emetran un total de sis pel·lícules per a tots els públics. Dissabte, es continuarà amb el Cicle ‘Richard Gere’ i diumenge capvespre s’emetrà un altre film.

  • Divendres 6

A les 10h, s’emetrà ‘l´’Últim caçador’, que se centra en la història de Martin (Willem Dafoe), un mercenari que ha de viatjar des d’Europa a Tasmània per capturar el darrer tigre d’aquest país. En contra dels seus desitjos, es veu obligat a compartir el campament base amb la dona i els fills d’un zoòleg desaparegut.

El capvespre s’emetran dues pel·lícules: a les 16h ‘Llamp negre’ i tot seguit, a les 17.40h, ‘Wild, Wild, West’. La primera tracta sobre un estudiant corrent de l’institut d’educació superior de Moscou (Grigory Dobrygin), que arriba a tenir a les seves mans un vehicle que pot volar. El protagonista passarà de ser una persona normal a ser un superheroi. La segona, protagonitzada per Will Smith, s’ambienta el 1869, després de la Guerra de Secessió dos agents del govern, un encantador i un mestre de la disfressa, són enviats a detenir un científic que planeja assassinar el president.

A les 22.15h, cinema sense interrupcions amb ‘Tot inclòs’: la història de quatre parelles que van de vacances a un resort en una illa tropical. Mentre una parella hi és per treballar en el seu matrimoni, les altres hi són per divertir-se. Però aviat descobreixen que l’assistència a la teràpia matrimonial és obligatòria. Tot seguit (00.05h) la pel·lícula protagonitzada per Ben Stiller i Drew Barrymore, en què ambdós encarnen una jove i dinàmica parella de Nova York amb un brillant futur per davant. Únicament els falta quelcom: una casa pròpia. El problema sorgeix quan la seva nova casa ve amb una assumpte que no comptaven: la Sra. Connelly, l’arrendatària del pis de dalt.

  • Dissabte 7

Continuació del cicle ‘Richard Gere’ amb dues pel·lícules: ‘Laberint Roig’ i ‘Cotton Club’.  ‘Laberint Roig’ (21.41h) és un thriller que parteix del punt en què un ciutadà estat-unidenc es veu implicat en un crim a la Xina. L’acusen d’assassinat i haurà de provar la seva innocència, fet que se li fa gairebé impossible a causa de les lleis del país i de les circumstàncies del cas, que no li són gens favorables. ‘Cotton Club’ (23.15h), on l’acció  se centra en la gent que freqüenta el club de jazz més famós de Harlem (Nova York) , el Cotton Club.

  • Diumenge 8

A les 16h, la pel·lícula ‘El que el dia deu a la nit’, que explica la història del jove Younes, que només té 9 anys quan son pare s’arruïna. Se’n va a viure amb el seu germà, un farmacèutic integrat a la comunitat occidental d’Orà. Allà, descobrirà amb tots ells les alegries d’una existència privilegiada que ni la Segona Guerra Mundial ni les convulsions d’un nacionalisme àrab en plena expansió poden pertorbar.