Maria+Rossell%C3%B3+i+Vicen%C3%A7+Sastre+ens+proposen+rutes+senzilles+i+interessants

24 09 2023

Maria Rosselló i Vicenç Sastre ens proposen rutes senzilles i interessants

Dissabte 23 de setembre comença l’emissió d’una nova temporada del programa Passejades, que s’emetrà tots els dissabtes a les 15.10 hores. Els presentadors Maria Rosselló i Vicenç Sastre recorreran el nostre territori amb rutes senzilles que transcorren vora la mar, per la muntanya o l’interior de les illes, fent conèixer la riquesa i la diversitat de la natura, el patrimoni i la cultura de les Balears.

A Eivissa aniran de Cala Bassa a platges de Comte, devora les reserva marina dels Illots de Ponent. A Menorca s’endinsaran en el Camí Reial de Ferreries, un recorregut que enllaça amb l’espectacular pas d’en Revull i desemboca al llegendari barranc d’Algendar. I també descobriran la finca pública d’Alforí de Dalt, des d’on faran un bell tram del camí de Cavalls que els durà fins al Macar d’Alforinet.

A Mallorca, una ruta interior els portarà d’Artà al monestir de Bellpuig. Pujaran al castell de Santueri des del llogaret de s’Horta, a Felanitx. Travessaran terres de Muro i Llubí per conèixer l’ànima rural que perviu a la comarca del Pla. I s’embarcaran a la Colònia de Sant Jordi per arribar fins al Parc Nacional Maritimoterrestre de Cabrera. Aquestes i altres rutes formen part de la nova temporada de Passejades. Un programa que posa en valor la cultura, la natura i el patrimoni de les illes, enriquit amb entrevistes a persones que ajuden a aprofundir en el coneixement del territori.