Mariona+Caldentey+marca+un+gol+en+la+vict%C3%B2ria+d%26apos%3BEspanya+davant+la+Rep%C3%BAblica+Txeca+per+1-5

La felanitxera i Patri Guijarro han estat titulars. L'altra jugadora balear convocada, Maitane López, no ha jugat cap minut

Mariona Caldentey marca un gol en la victòria d’Espanya davant la República Txeca per 1-5

Amb Maitane López a la banqueta i Patri Guijarro i Mariona Caldentey a l’onze titular, Espanya ha sortit a per totes davant la República Txeca. El partit s’ha posat de cara ben prest, al minut 6, gràcies a un gol en pròpia porta de Sedlackova. La defensa intentava evitar la rematada de Guijarro.
Només s’havia obert la llauna. Cinc minuts més tard, ha arribat el segon. Marta Cardona recupera la pilota i la deixa per a Mariona Caldentey. La felanitxera se’n va tota sola i defineix a la perfecció davant Votikova.
Al minut 23, Espanya ha deixat el partit pràcticament sentenciat. Alexia xuta desviat, però la pilota cau als peus d’Aitana Bonmatí, que retalla i, amb tota la calma del món, marca el 0 a 3.
Al minut 36, Irene Paredes, amb un gran toc, ha situat la pilota a l’escaire de la porteria txeca per fer el quart. I al 79, Jennifer Hermoso ha aprofitat una gran pilota d’Alexia per marcar el 0 a 5. Luci Vonkova ha marcat el gol de l’honor de les txeques al minut 89. Després de dues jornades disputades, Espanya és, amb 6 punts, líder del seu grup de classificació per a l’Eurocopa del 2021