Mauricio+Rovira+i+Alicia+Sintes%2C+a+AL+DIA

Dijous a les 09.00

Mauricio Rovira i Alicia Sintes, a AL DIA

Aquest dijous, el protagonista de l’entrevista de les 10 h serà Mauricio Rovira, cap de l’oposició i portaveu de PP al Consell de Mallorca. A més, també parlarem amb la investigadora Alícia Sintes, sobre la darrera descoberta relacionada amb les ones gravitacionals. A la tertúlia d’actualitat compartirem les opinions de Cristina Suárez, Germà Ventayol i Pep Verger.

També farem la volta al dia amb Xisco Nadal i, a partir de les 11 h, conversarem amb el periodista i escriptor, Nacho Carretero, autor de ‘Faiña’. Una hora que també dedicarem al Dia Mundial contra el Càncer de Mama. En parlarem amb Isabel Oliver, presidenta de l’associació Auba, i amb Neus Ferrer, oncòloga de l’hospital de Son Espases.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot seguir de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.