MEDITERRÀDIO
Programació especial des del Summer Pie Festival

Divendres a les 20h

‘Mediterràdio’ es trasllada al Summer Pie Festival i farà dos programes especials els dies centrals del festival, en directe, des d’Es Baluard

El proper cap de setmana, els dies 14, 15 i 16 de juny, es duu a terme la vuitena edició del Summer Pie Festival, i el programa ‘Mediterràdio’, presentat per Joan Trias, farà aquest cap de setmana dos programes especials en directe des del festival: el divendres 14 i el dissabte 15 de 20 a 23h.

El Summer Pie Festival, del qual IB3 és l’entitat col·laboradora, té com a escenari principal Es Baluard però, enguany, l’organització del festival ha apostat per ampliar-ne els horaris. Tant dissabte matí com diumenge horabaixa hi haurà concerts gratuïts a l’hotel Innside Palma Bosque.

Mediterràdio, dirigit i presentat per Joan Trias és un programa musical que se centra en fer un recorregut pel món sonor de les Illes Balears.

D’acord amb la filosofia de Pecan Pie, l’associació cultural que organitza el festival aposta per un 50% de músics balears i un 50% de músics internacionals. El cartell abasta artistes mallorquins com Juanjo Montserrat o Roller Disco Combo, així com artistes procedents del Canadà, els Estats Units, Escòcia i el Regne Unit com Royal Castles o Felix Holt & The Radicals.

Mediterradio