Estrena+de+%26quot%3BMem%C3%B2ria+negra%26quot%3B+en+format+p%C3%B2dcast+per+captivar+els+oients+del+%E2%80%9Ctrue+crime%E2%80%9D

IB3 Ràdio informa

Estrena de “Memòria negra” en format pòdcast per captivar els oients del “true crime”

IB3 Ràdio ofereix en format pòdcast la primera temporada de Memòria Negra que consta de 8 capítols entre els quals podreu trobar els casos de: Doctor Mort, el Crim de la cuponera, l’històric del Crim de Sant Jordi de l’any 1929 o el cas sense resoldre de la desaparició i assassinat de Mónica Juan a Santa Eulària (Eivissa). Són els crims més sorprenents i alguns d’inèdits de Balears de l’exitosa sèrie documental televisiva Memòria Negra. El primer dels 8 capítols de la primera temporada, Doctor mort, estarà disponible a les plataformes ib3.org/memorianegra i ib3alacarta.com a partir de demà dimarts, dia 13, a les 13 hores.

Als capítols trobareu material inèdit sobre els casos amb noves entrevistes i testimonis, declaracions inèdites i arxiu sonor tant dels judicis com de la cobertura mediàtica que els mitjans feren d’alguns dels crims. El programa ofereix també un nou punt de vista sobre algunes de les històries i un profund anàlisi sobre el perfil d’alguns dels criminals més recordats de la nostra història recent.

‘Memòria Negra, el pòdcast’ suposa una nova peça dins l’univers de la memòria criminal de les Illes Balears, després de l’èxit del programa de televisió, que duu en antena a IB3 Televisió des de 2017 i que enguany emetrà la seva novena temporada.

Un format d’èxit

El 42,56% dels oients escolta pòdcasts diàriament i el 71,47% ho fa des de fa més d’un any. El perfil de l’oient de pòdcast té entre 25 i 45 anys. A més, un de cada 5 oients tria el true crime com a gènere preferit.

Memòria Negra és una sèrie documental que realitza un recorregut per aquells casos criminals que marcaren per sempre la societat balear i deixaren una empremta que ha perdurat fins els nostres dies. El 2017 es convertí en el primer programa televisiu de true crime a Espanya. Un format que en els darrers anys s’ha confirmat com un dels més exitosos a l’àmbit nacional i internacional.

Contingut

En cada capítol de Memòria Negra reconstruïm la investigació policial a partir d’una perspectiva estrictament periodística. Recuperem crims i successos històrics i actuals de les Illes Balears amb un relat rigorós i objectiu gràcies al testimoni, les vivències i el record dels seus principals protagonistes i escenaris.