MEM%C3%92RIA+NEGRA+%3A+Assalt+a+l%26apos%3Baeroport+d%26apos%3B+Eivissa

Dilluns a les 22.15

MEMÒRIA NEGRA : Assalt a l’aeroport d’ Eivissa

Aquest dilluns 20 de desembre, a les 22.15 h, IB3 Televisió emetrà “Assalt a l’aeroport d’ Eivissa”. El 14 de juliol de l’any 1992 un grup d’homes encaputxats van irrompre en la terminal de càrrec de l’aeroport d’Eivissa cometent un dels robatoris més importants de la història de les Illes Balears. Un assalt vinculat a organitzacions pròximes a la màfia marsellesa del qual encara queden incògnites per resoldre.

 

En aquesta sisena temporada l’espectador podrà conèixer, a través dels protagonistes dels fets i d’experts en la crònica negra, com es van desenvolupar els esdeveniments que van envoltar els nous casos que presentem.

Memòria Negra és una sèrie documental que tracta de recuperar part dels crims i successos més destacats que s’han produït a les Illes Balears durant els darrers cent anys.

Memòria Negra s’emet el dilluns a les 22.15 h a IB3 Televisió i en directe a la plana web d’IB3. A més, el podreu recuperar al nostre servei a la carta. Podeu interactuar a les xarxes socials amb l’etiqueta #MemòriaNegraIB3.