MEM%C3%92RIA+NEGRA%3A+Corn%C3%A8lia+Arends

Dilluns a les 22.15

MEMÒRIA NEGRA: Cornèlia Arends

Aquest dilluns 22 de novembre, a les 22.15 h, IB3 Televisió emet un nou capítol de “Memòria Negra” sobre Conèlia Arends, una guia turística de 25 anys assassinada el 28 de gener de 1979 a l’interior del seu domicili de l’Arenal.

 

Les proves obtingudes en l’escena del crim apuntaven a una mort succeïda enmig d’un ritual. Un macabre crim envoltat de misteri que mai s’aconseguiria resoldre.

En aquesta sisena temporada l’espectador podrà conèixer, a través dels protagonistes dels fets i d’experts en la crònica negra, com es van desenvolupar els esdeveniments que van envoltar els nous casos que presentem. “Memòria Negra” és una sèrie documental que tracta de recuperar part dels crims i successos més destacats que s’han produït a les Illes Balears durant els darrers cent anys.

“Memòria Negra” s’emet els dilluns a les 22.15 h a IB3 Televisió i en directe a la plana web d’IB3. A més, el podreu recuperar al nostre servei a la carta. Podeu interactuar a les xarxes socials amb l’etiqueta #MemòriaNegraIB3.