MEM%C3%92RIA+NEGRA%3A+Doble+crim+d%26apos%3BAlger

Dilluns a les 22.15

MEMÒRIA NEGRA: Doble crim d’Alger

Aquest dilluns, Memòria Negra ens ofereix el Doble crim d’Alger, una història que es remunta al 25 de juny de 1933. Jaume Ramis i Bernat Sureda varen ser assassinats a la ciutat africana d’Alger per Francisco Garau. Un doble crim vinculat al trànsit il·legal de tabac que suposaria un nou episodi a la històrica guerra entre les principals famílies dedicades al contraban a l’illa de Mallorca.

Memòria Negra és una sèrie documental que tracta de recuperar part dels crims i successos més destacats que han tengut lloc a les Illes Balears durant els darrers 100 anys.

En aquesta setena temporada, l’espectador podrà conèixer, a través dels protagonistes dels fets i d’experts en la crònica negra, com es van desenvolupar els esdeveniments que van envoltar els nous casos que presenten.

 

Setena temporada

Dins els nous capítols de la setena temporada, l’espectador podrà conèixer tots els detalls de les investigacions de casos com el doble crim d’Alger, l’assassinat de Benimussa, o el més recent crim de Gloria Zavala. D’altra banda, en aquest nou lliura-ment, l’espectador tendrà l’oportunitat de conèixer altres successos que van marcar la història de les Illes Balears, com la desaparició de Malén Ortiz; i acostar-se a perso-natges que s’han convertit en llegenda dins de la crònica negra, com Patricia Marí o Joan de Mina.

Memòria Negra s’emet dilluns a les 22.15 hores a IB3 Televisió. Podeu veure aquest programa al web en directe i recuperar aquest contingut al servei a la carta. A xarxes socials podeu interactuar amb l’etiqueta #MemòriaNegraIB3.