Mem%C3%B2ria+Negra%3A+El+cas+d%E2%80%99Ant%C3%B2nia+Cresp%C3%AD

Dimarts a les 22.15

Memòria Negra: El cas d’Antònia Crespí

Aquesta setmana, al programa de Memòria Negra coneixerem el cas d’Antònia Crespí. Durant la primavera de l’any 1979, una dona va ser assassinada en els voltants d’Esporles. Uns caçadors de la zona varen ser els que varen descobrir el cos sense vida de la dona. Presentava diversos cops realitzats amb un objecte contundent i ferides incisives, realitzades amb un tornavís. Després d’alguns dies d’intensa investigació policial, el propietari d’un bar del barri de Santa Catalina va oferir un testimoni clau per a la resolució del cas. Va identificar Antònia Crespí com a una clienta, determinant que la nit en la qual va ser assassinada havia estat en el seu local en companyia d’un jove.

 

Memòria Negra és una sèrie documental que tracta de recuperar part dels crims i successos més destacats que s’han produït a les Illes Balears durant els darrers cent anys.

En aquesta sisena temporada, l’espectador podrà conèixer, a través dels protagonistes dels fets i d’experts en la crònica negra, com es varen desenvolupar els esdeveniments que varen envoltar els nous casos que presentam.

Memòria Negra s’emet els dimarts a les 22.15 h a IB3 Televisió.