MEM%C3%92RIA+NEGRA%3A+El+crim+de+la+maleta+i+El+crim+del+tractor

Dilluns a les 22.30

MEMÒRIA NEGRA: El crim de la maleta i El crim del tractor

En el capítol d’aquest dilluns viatjarem a Menorca. Recordarem un crim terrible, quan l’any 2010 es va trobar una maleta amb les restes d’un nin a l’interior. Repassarem la investigació que va dur a terme la Policia Nacional per trobar el responsable del que finalment va resultar ser un dels pitjors assassinats que es poden cometre.

D’altra banda, El crim del tractor es va produir a final del 1998 al poble de Sant Llorenç, on es va viure un episodi inquietant. El que primer semblava un accident laboral va acabar sent un assassinat a sang freda, per mor d’una disputa entre veïnats. Dos crims esgarrifosos que reviurem en el programa d’aquest dilluns.

Memòria Negra és una docuficció que s’apropa al costat més fosc de la naturalesa humana, una sèrie que narra, des d’una perspectiva objectiva, les històries criminals que han commocionat la societat balear en els darrers setanta anys. Una producció que compta amb els testimonis d’experts que van viure els casos en primera persona com a investigadors, criminòlegs, forenses, advocats i periodistes, a més de la recreació de cada crim complementat amb un extens material d’imatges d’arxiu.

Memòria Negra, s’emet el dilluns 5 de juny a les 22.30 h a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials amb l’etiqueta #MemòriaNegraB3.

A la pàgina web IB3.org, hi podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.