Mem%C3%B2ria+Negra%3A+El+crim+de+moscari

Dilluns a les 22.15

Memòria Negra: El crim de moscari

El 18 d’abril del 1919 Antonia Sastre trobaria el cadàver del seu marit, Vicente Bennasar, embolicat amb flames a l’interior del domicili familiar de la localitat de Moscari, Mallorca. El que inicialment semblava una mort fruit d’un fatal accident, el mort estava al costat de la xemeneia quan va ser localitzat, va acabar suposant l’últim episodi delinqüencial per a un dels criminals més coneguts de principi de segle XX a Mallorca, Juan de Mina.

 

‘Memòria Negra’ és una sèrie documental que tracta de recuperar part dels crims i successos més destacats que s’han produït a les Illes Balears durant els darrers cent anys.

En aquesta sisena temporada l’espectador podrà conèixer, a través dels protagonistes dels fets i d’experts en la crònica negra, com es van desenvolupar els esdeveniments que van envoltar els nous casos que presentem.

‘Memòria Negra’ s’emet dilluns a les 22.15 hores a IB3 Televisió. Podeu veure aquest programa al web en directe i recuperar aquest contingut al servei a la carta. A xarxes socials podeu interactuar amb l’etiqueta #MemòriaNegraIB3.