MEM%C3%92RIA+NEGRA%3A+El+crim+de+Son+Canals%2C+el+crim+de+Sta.+Maria+i+Llei+Pagesa

Dimarts a les 22.15h

MEMÒRIA NEGRA: El crim de Son Canals, el crim de Sta. Maria i Llei Pagesa

Memòria Negra és una sèrie documental que recupera els crims més destacats de les Illes Balears durant els darrers 100 anys.

En aquesta ocasió us oferim tres successos: d’una banda recordarem l’assassinat de Manuel Sánchez, un crim que va commocionar el barri palmesà de Son Canals durant la primavera de l’any 2011. Un terrible succés que va ser resolt després d’una minuciosa recerca per part del grup d’homicidis de la Policia Nacional que va aconseguir identificar als autors, fugits de Mallorca, després de dies d’intensa cerca en els ambients marginals de Ciutat.

D’altra banda ens acostarem a un crim de finals dels anys 80 que va tenir lloc a Santa Maria. Un jove va desaparèixer sense deixar rastre. Tres  mesos després es va descobrir el seu cos amb senyals d’haver patit una mort violenta. Les investigacions varen conduir cap a 3 coneguts del poble que s’havien unit per resoldre velles picabaralles amb la víctima.

En tercer lloc veurem un crim per una herència a Eivissa. Sovint les herències són motiu de bregues familiars. En aquest cas, el repartiment d’una casa va acabar amb un mort per 3 tirs d’escopeta, un al pit, un a l’esquena i el darrer, de gràcia, al cap.

Memòria Negra