MEM%C3%92RIA+NEGRA+%3A+El+crim+de+Son+Sardina

Dilluns a les 22.15

MEMÒRIA NEGRA : El crim de Son Sardina

A l’agost de l’any 1903 es va produir l’assassinat del policia municipal Jaume Cladera en un camp d’ametllers pròxim al municipi de Son Sardina. La víctima havia estat brutalment apunyalada mentre realitzava una ronda de vigilància per a determinar qui es trobava darrere d’una sèrie de robatoris en diversos cultius duts a terme durant aquell estiu. La recerca policial portaria a la detenció de quatre veïns de Son Sardina per la seva suposada participació en els fets.

 

En aquesta sisena temporada l’espectador podrà conèixer, a través dels protagonistes dels fets i d’experts en la crònica negra, com es van desenvolupar els esdeveniments que van envoltar els nous casos que presentem. Memòria Negra és una sèrie documental que tracta de recuperar part dels crims i successos més destacats que s’han produït a les Illes Balears durant els darrers cent anys.

Memòria Negra s’emet el dilluns a les 22.15 h a IB3 Televisió i en directe a la plana web d’IB3. A més, el podreu recuperar al nostre servei a la carta. Podeu interactuar a les xarxes socials amb l’etiqueta #MemòriaNegraIB3.