MEM%C3%92RIA+NEGRA%3A+Els+delictes+econ%C3%B2mics+obren+la+nova+temporada

Dimarts a les 22.15

MEMÒRIA NEGRA: Els delictes econòmics obren la nova temporada

IB3 Televisió estrena aquest dimarts la tercera temporada de Memòria Negra. La nova temporada deixa de banda els assassinats per aprofundir en l’evolució i els mètodes d’investigació que es produeixen a diferents àmbits delictius.

El tema central de la nova temporada són els nous delictes i les noves i rigoroses investigacions relacionades amb l’àmbit de les estafes, els robatoris, la corrupció, les drogues o el tràfic de persones. Grans operacions que han aconseguit desmantellar grups organitzats com els “Hell Angels” o “los Lobato”, recorreguts per contextos menys coneguts per a la societat, però amb una important incidència, com són els delictes comesos a les xarxes socials o a l’àmbit del menor, i personatges històrics del crim organitzat a les Balears com el Pablo o la Eva.

En aquesta tercera temporada, l’espectador podrà conèixer, a través dels protagonistes dels fets i d’experts en la crònica delictiva, com es varen desenvolupar els esdeveniments que varen envoltar els nous casos que es presentaran. Memòria Negra ofereix a cada capítol la recreació de cada delicte complementat amb un extens material d’imatges d’arxiu i els testimonis dels experts del món policial, judicial i periodístic.

En el primer capítol, Memòria Negra s’endinsa al món dels delictes econòmics. Balears ha estat víctima i testimoni d’un gran nombre de casos de corrupció econòmica que s’han saldat amb grans operacions policials i judicials. A aquest capítol aprofundirem dins aquest àmbit delictiu de la mà professionals policials i jurídics dedicats a posar fi a aquesta xacra. Parlarem dels diferents mètodes d’investigació així com de les conseqüències mediàtiques d’aquests delictes.

Memòria Negra s’emetrà cada dimarts a les 22.15 h a IB3 Televisió. 

Memòria negra