MEM%C3%92RIA+NEGRA+%3A+Estrenam+nova+temporada+de+crims+produ%C3%AFts+a+les+Illes+Balears

02 11 2021

MEMÒRIA NEGRA : Estrenam nova temporada de crims produïts a les Illes Balears

A partir del dilluns 8 de novembre, a les 22.15 h, IB3 Televisió torna a emetre una nova temporada de Memòria Negra. Nous crims i successos que no deixaran indiferent l’espectador.

En aquesta temporada l’espectador podrà conèixer, a través dels protagonistes dels fets i d’experts en la crònica negra, com es van desenvolupar els esdeveniments que van envoltar els nous casos que presentem.

Dins els nous capítols l’espectador podrà conèixer tots els detalls de les investigacions de casos com “Els crims del carrer de Bonico” o el més recent d’”Operació Nancy”.

D’altra banda, en aquest nou lliurament l’espectador tindrà l’oportunitat de conèixer altres successos que van marcar la història de les Illes Balears, com “La desaparició de Margalida Bestard” i acostar-se a personatges que s’han convertit en llegenda dins de la crònica negra, com Mónica Juan.

Memòria Negra és una sèrie documental que tracta de recuperar part dels crims i successos més destacats que s’han produït a les Illes Balears durant els darrers cent anys.

Memòria Negra s’emetrà el dimarts a partir del 8 de novembre a les 22.15 h a IB3 Televisió.