MEM%C3%92RIA+NEGRA%3A+%E2%80%98La+desaparici%C3%B3+involunt%C3%A0ria+de+la+jove+Carmen+del+Salto%E2%80%99+i+%E2%80%98Pere+Tudur%C3%AD%2C+el+darrer+ajusticiat+per+garrot+vil+a+les+Illes%E2%80%99

Dilluns a les 22.30

MEMÒRIA NEGRA: ‘La desaparició involuntària de la jove Carmen del Salto’ i ‘Pere Tudurí, el darrer ajusticiat per garrot vil a les Illes’

Al programa d’aquest dilluns anirem fins al 1999, un any marcat per la inquietant desaparició de la jove Carmen del Salto. Una desaparició involuntària que es va resoldre amb l’aparició del seu cos, sis mesos després, a la zona de Porto Cristo, a només tres quilòmetres d’on l’havien vista per darrera vegada. Què li va passar?

D’altra banda, farem un viatge al passat fins al febrer del 1951, la data del darrer ajusticiat a Mallorca per “garrot vil”. Pere Tudurí va acabar amb la vida de tres persones i la justícia va caure, damunt ell, amb tot el seu pes. Recordarem la seva història i les circumstàncies que l’envoltaren.

Memòria Negra és una docuficció que s’apropa al costat més fosc de la naturalesa humana. Una sèrie que narra, des d’una perspectiva objectiva, les històries criminals que han commocionat la societat balear en els darrers setanta anys. Una producció que mostra els testimonis d’experts que van viure els casos en primera persona, com són investigadors, criminòlegs, forenses, advocats i periodistes, a més de la recreació de cada crim, complementada amb un extens material d’imatges d’arxiu.

Memòria Negra s’emetrà aquest dilluns, 19 de juny, a les 22.30 h, a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials amb l’etiqueta #MemòriaNegraB3.

A la pàgina web IB3.org, podeu veure aquest programa en directe, i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.