MEM%C3%92RIA+NEGRA%3A+La+desapararici%C3%B3+de+M%C3%B2nica+Juan

Dilluns a les 22.15

MEMÒRIA NEGRA: La desapararició de Mònica Juan

Aquest dilluns 29 de novembre, a les 22.15 h, IB3 Televisió emetrà un nou capítol: “La desaparició de Mònica Juan”. El 31 de desembre de 1995 un agricultor trobaria el cadàver de Mònica Juan Roig en unes terres de cultiu d’una zona aïllada coneguda com a Parròquia de Jesús, en el terme municipal de Santa Eulalia. Era el final d’una tràgica cerca que s’havia prolongat durant 22 dies. L’autòpsia va revelar que la jove havia estat degollada el mateix dia de la seva desaparició.

 

En aquesta sisena temporada l’espectador podrà conèixer, a través dels protagonistes dels fets i d’experts en la crònica negra, com es van desenvolupar els esdeveniments que van envoltar els nous casos que presentem.

Memòria Negra és una sèrie documental que tracta de recuperar part dels crims i successos més destacats que s’han produït a les Illes Balears durant els darrers cent anys.

Memòria Negra s’emet el dilluns a les 22.15 h a IB3 Televisió i en directe a la plana web d’IB3. A més, el podreu recuperar al nostre servei a la carta. Podeu interactuar a les xarxes socials amb l’etiqueta #MemòriaNegraIB3.