MEMÒRIA NEGRA
La mort d’Antònia Colom

Dimarts a les 22.15

L’11 de novembre de l’any 2002 es varen descobrir les restes calcinades d’una dona a la cuneta de la carretera que uneix Inca amb Llubí.

L’autòpsia que és realitzar al cadàver reflecteix que la víctima havia mort diversos dies abans, a causa de molts apunyalaments consecutius per, posteriorment, procedir a cremar el seu cos i ocultar-ne les proves.

Els agents de policia judicial de la Guàrdia Civil van aconseguir establir la identitat de la dona gràcies a l’anàlisi de l’única empremta digital que es va salvar, una empremta que coincidia amb una ressenya present en els arxius policials i que van assenyalar Maria Antònia Colom.

Memòria Negra és una sèrie documental que tracta de recuperar part dels crims i successos més destacats que s’han produït a les Illes Balears durant els darrers cent anys.

En aquesta sisena temporada l’espectador podrà conèixer, a través dels protagonistes dels fets i d’experts en la crònica negra, com es van desenvolupar els esdeveniments que van envoltar els nous casos que presentem.

Memòria Negra s’emet els dimarts a les 22.15 h a IB3 Televisió.