%3A+%E2%80%98Mem%C3%B2ria+Negra%E2%80%99%2C+l%E2%80%99estrena+aquest+dilluns+a+IB3

Dilluns a les 22.30

: ‘Memòria Negra’, l’estrena aquest dilluns a IB3

Memòria Negra és una docuficció que s’apropa al costat més fosc de la naturalesa humana, una sèrie que narra, des d’una perspectiva objectiva, les històries criminals que varen commocionar la societat balear ens els darrers setanta anys. Memòria Negra ens convida a reviure casos antics com el procés Tudurí, recordat per ser el darrer executat amb garrot vil a Mallorca, fins a crims més recents com el parricidi del Doctor Oyntzen.

Memòria Negra es basarà en els testimonis d’experts que van viure els casos en primera persona com a investigadors, periodistes, criminòlegs, forenses i advocats a més de la recreació de cada crim complementat amb un extens material d’imatges d’arxiu.

Al capítol d’avui viatjarem al setembre del 1996, a la zona de Cala Millor, on es va produir un crim que molts dels teleespectadors recordaran. El radiòleg alemany Rudgerer Oyntzen va posar fi a la vida dels seus dos fills de 6 i 8 anys a un hotel de Sa Coma.

I després anirem cap el febrer del 2013. A Palma un jove de 18 anys va matar la seva mare a cops amb una eina de gimnàs. Dos crims esgarrifosos que tornarem a viure a:

Memòria Negra, l’estrena aquest dilluns 29 de maig a les 22.30h a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials amb l’etiqueta #MemòriaNegraB3.

A la pàgina web IB3.org hi podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.