Nous+crims+i+successos

EPRTVIB informa

Nous crims i successos

A partir del dilluns 23 de maig, a les 22.15 h, IB3 Televisió torna a emetre una nova temporada, la setena de Memòria Negra. Nous crims i successos que no deixaran indiferent l’espectador.

Dins els nous capítols, l’espectador podrà conèixer tots els detalls de les investigacions de casos com el doble crim d’Alger, l’assassinat de Benimussa , o el més recent crim de Gloria Zavala. D’altra banda, en aquest nou lliurament l’espectador tendrà l’oportunitat de conèixer altres successos que van marcar la història de les Illes Balears, com la desaparició de Malén Ortiz, i acostar-se a personatges que s’han convertit en llegenda dins de la crònica negra, com Patricia Marí o Joan de Mina.

En aquesta setena temporada l’espectador podrà conèixer, a través dels protagonistes dels fets i d’experts en la crònica negra, com es van desenvolupar els esdeveniments que van envoltar els nous casos que presentem. Memòria Negra és una sèrie documental que tracta de recuperar part dels crims i successos més destacats que s’han produït a les Illes Balears durant els dar-rers cent anys.

Memòria Negra s’emet dilluns a les 22.15 hores a IB3 Televisió. Podeu veure aquest programa a la pàgina web en directe i recuperar aquest contingut al servei a la carta. A xarxes socials podeu interactuar amb l’etiqueta #MemòriaNegraIB3.