MEM%C3%92RIA+NEGRA%3A+Operaci%C3%B3+Sant+Antoni%2C+un+dels+crims+m%C3%A9s+esgarrifosos+del+nord+de+Mallorca

Dilluns a les 22.40

MEMÒRIA NEGRA: Operació Sant Antoni, un dels crims més esgarrifosos del nord de Mallorca

Al capítol d’aquest dilluns de Memòria Negra anirem cap a Pollença on es va cometre un dels crims més esgarrifosos que es recorden a la localitat del nord de Mallorca. El 2014, durant les festes de Sant Antoni, va aparèixer brutalment assassinat dins ca seva l’octogenari Llorenç Colom. La manca de motiu aparent va complicar molt la investigació. Quatre mesos després, la Guàrdia Civil va esclarir l’assassinat. Un crim que no va deixar ningú indiferent.

Memòria Negra és una docuficció que s’apropa al costat més fosc de la naturalesa humana. Una sèrie que narra, des d’una perspectiva objectiva, les històries criminals que han commocionat la societat balear en els darrers setanta anys.

En aquesta segona temporada, l’espectador podrà conèixer, a través dels protagonistes dels fets i d’experts en la crònica negra, com es desenvoluparen els esdeveniments que varen envoltar els nous casos que presentarem. 30 nous crims repartits en els 13 capítols de la temporada, en els quals incloem, com a novetat, uns capítols que serviran per fer el seguiment de la recerca de dos successos relacionats amb atracaments.

Una producció que ofereix els testimonis d’experts que varen viure els casos en primera persona, com són investigadors, criminòlegs, forenses, advocats i periodistes, a més de la recreació de cada crim complementat amb un extens material d’imatges d’arxiu.

Memòria Negra s’emetrà cada dilluns a les 22.40 h a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials amb l’etiqueta #MemòriaNegraB3.

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe, i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.