MEM%C3%92RIA+NEGRA%3A+Segona+temporada+dels+crims+m%C3%A9s+impactants+que+han+tengut+lloc+a+les+Balears

Dilluns a les 22.40

MEMÒRIA NEGRA: Segona temporada dels crims més impactants que han tengut lloc a les Balears

A partir de dilluns, estrenam nova temporada d’un dels programes amb més èxit de la graella d’IB3 Televisió: Memòria Negra. L’any 2017, vàrem poder conèixer per primera vegada els crims més impactants que s’han produït a les Illes Balears en els darrers 70 anys. Recreacions d’imatges i situacions que moltes vegades pensam que no poden passar, però que la realitat dels successos ens ha demostrat que els hem patit de ben a prop a les Balears.

Després de l’èxit de la primera temporada, dilluns 19 de febrer, en acabar el primer capítol de la segona temporada de “Treufoc”, recuperarem noves històries i uns casos que no vos deixaran indiferents.

En aquesta segona temporada, l’espectador podrà conèixer, a través dels protagonistes dels fets i d’experts en la crònica negra, com es van desenvolupar els esdeveniments que van envoltar els nous casos que presentarem. 30 nous crims repartits en els 13 capítols de la temporada, en els quals incloem, com a novetat, uns capítols on farem el seguiment de la recerca de dos successos relacionats amb atracaments.

A la primera part del capítol de dilluns, recordarem un crim de finals dels anys 80 que es va perpetrar a Santa Maria del Camí. Un jove va desaparèixer sense deixar rastre. Tres  mesos després es va descobrir el seu cos dins un pou amb senyals d’haver patit una mort violenta. Les investigacions varen conduir cap a 3 coneguts del poble que s’havien unit per resoldre velles picabaralles amb la víctima.

A la segona part del capítol anirem cap a Eivissa. Les herències són motiu en moltes ocasions de bregues entre familiars. En aquest cas, el repartiment d’una casa va acabar amb un mort per 3 tirs d’escopeta, un al pit, un a l’esquena i el darrer, de gràcia, al cap.

Memòria Negra recorrerà les Illes Balears per presentar casos com “El crim de Santa Maria del Camí”, “El cas de les enverinadores de la Soledat” o “ El crim de l’esquarterador de Pere Garau”, a Mallorca; “El doble crim de Bella Pintada”, a Menorca”, i “L’assassinat d’Edie, el capdavanter de la secta Edelweiss”.

Memòria Negra és una docuficció que s’apropa al costat més fosc de la naturalesa humana. Una sèrie que narra, des d’una perspectiva objectiva, les històries criminals que han commocionat la societat balear en els darrers setanta anys.

Una producció que ofereix els testimonis d’experts que van viure els casos en primera persona, com són investigadors, criminòlegs, forenses, advocats i periodistes, a més de la recreació de cada crim complementat amb un extens material d’imatges d’arxiu.

Memòria Negra s’emetrà cada dilluns a les 22.40 h a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials amb l’etiqueta #MemòriaNegraB3.

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe, i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.