MEMÒRIA NEGRA
Svetlana Batukova

Dimarts a les 22.15h

En el capítol d’aquesta setmana, Memòria Negra presentarà un dels crims més impactants a les Illes Balears. Es tracta de l’homicidi del ciutadà alemany Horts Hans Henkels comès per la seva esposa, Svetlana Batukova. El succés va ocórrer l’abril del 2016 a Sa Coma, Mallorca, i, des de llavors, la ciutadana russa sempre s’ha declarat innocent. Al·lega que la mort del seu marit va ser causada per les mossegades dels gossos de la parella. Segons Svetlana haurien atacat i devorat part del cos del seu marit.

Memòria Negra reviurà la intensa investigació duta a terme pels cossos de seguretat, que van aconseguir desmuntar la coartada de l’acusada.

Memòria Negra és una sèrie documental que tracta de recuperar part dels crims i successos més destacats que s’han produït a les Illes Balears durant els darrers 100 anys. En aquesta cinquena temporada l’espectador podrà conèixer, a través dels protagonistes dels fets i d’experts en la crònica negra, com es van desenvolupar els esdeveniments que van envoltar els nous casos que presentem.

Svetlana Batukova s’emet el dimarts 5 de maig a les 22.15 h

Memòria Negra