MEM%C3%92RIA+NEGRA%3A+Trinidad+Henares

Dilluns a les 22.15

MEMÒRIA NEGRA: Trinidad Henares

Memòria Negra analitza la desaparició de Trinidad Henares, una nina de 9 anys que desapareixeria sense deixar rastre el dia 27 de desembre de l’any 1979. Després d’abandonar el domicili d’uns oncles, Trinidad emprendria el camí, d’escassos 300 metres, que la separava del domicili on residia amb la seva família en la localitat d’Alcúdia. Mai arribaria al seu destí. Al gener de 1981, quan el cas estava a punt de tancar-se, uns pastors trobarien de el cadáver de Trinidad en una zona boscosa pròxima al lloc on havia desaparegut.

 

Setena temporada

En aquesta setena temporada, l’espectador podrà conèixer, a través dels protagonistes dels fets i d’experts en la crònica negra, com es van desenvolupar els esdeveniments que van envoltar els nous casos que presenten.

Dins els nous capítols de la setena temporada, l’espectador podrà conèixer tots els detalls de les investigacions de casos com el doble crim d’Alger, l’assassinat de Benimussa, o el més recent crim de Gloria Zavala. D’altra banda, en aquest nou lliurament, l’espectador tendrà l’oportunitat de conèixer altres successos que van marcar la història de les Illes Balears, com la desaparició de Malén Ortiz; i acostar-se a personatges que s’han convertit en llegenda dins de la crònica negra, com Patricia Marí o Joan de Mina.

Memòria Negra s’emet dilluns a les 22.15 hores a IB3 Televisió. Podeu veure aquest programa al web en directe i recuperar aquest contingut al servei a la carta. A xarxes socials podeu interactuar amb l’etiqueta #MemòriaNegraIB3.