Mercedes Milà, estrena la 3a temporada de ‘En companyia’

Dilluns a les 22.30

IB3 Televisió estrena la tercera temporada del programa En Companyia amb una professional del periodisme, Mercedes Milà, la periodista catalana que ha trobat el seu paradís particular a Menorca.

Albis i Milà repassaran les grans fites professionals de la seva carrera: des dels seus inicis al món de la televisió com a reportera d’esports, passant per les seves entrevistes mítiques a personatges com Camilo José Cela o Francisco Umbral, fins arribar a l’univers de Gran Hermano.

Totes dues aprofitaran per fer una passejada pels racons més estimats de Mercedes Milà i parlant de com va néixer la seva història d’amor amb l’illa, visitant el port de Maó i el mercat del Claustre del Carme. També coincidiran amb els seus amics menorquins de ‘Maó, port sostenible’ que ens contaran com és Milà quan les càmeres no estan en marxa.

La visita acabarà al poblat talaiòtic de Talatí de Dalt. Milà és ambaixadora del món talaiòtic i ha volgut fer una ruta amb la presentadora per un dels racons més emblemàtics de la Menorca prehistòrica.

En Companyia és el programa d’entrevistes íntimes que IB3 Televisió dedica a personatges destacats de les Illes i a les seves famílies. Conduït per la periodista Neus Albis, el programa aportarà la mirada més personal dels amfitrions. Molts d’ells obrin casa seva per primera vegada i compartiran amb Albis vivències, anècdotes, somnis, èxits i fracassos. En definitiva, tota una vida repassada en 50 minuts.

En Companyia s’emet el dilluns 24 d’abril a les 22.30 h a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: twitter @IB3televisió #EnCompanyiaIB3 i instagram.com/encompanyiaib3.

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.