X

Més de 10.000 persones col·lapsen Palma per reivindicar que ‘Mallorca no es ven’

Banc de Temps de Sencelles assegura que mantindran les seves reivindicacions

26/05/2024

Més de 10.000 persones col·lapsen Palma per reivindicar que ‘Mallorca no es ven’

10.000 persones segons la Policia Nacional varen participar en la manifestació ‘Mallorca no es ven’, una xifra que els organitzadors eleven a 25.000. L’associació Banc de Temps Sencelles assegura que es varen desbordar totes les previsions, i assegura que la d’aquest dissabte no serà la darrera mobilització.

Així començava la manifestació al Parc de les Estacions. Els milers de persones que hi van assistir van trigar uns vint minuts a començar a caminar per les Avingudes. Tots tenien clar el lema de la marxa. Ambient festiu, però també molt reivindicatiu. Gent de tot Mallorca i de totes les edats. Preocupació pel present i pel futur. Els missatges, molt clars. Tothom tenia qualcuna cosa a dir.

La principal artèria de Palma va quedar petita per acollir la marxa, que avançava i s’anava aturant. Les proclames també es dirigien en contra de la massificació turística. En arribar al Passeig del Born, els organitzadors van llegir un manifest de dotze punts per reclamar mesures d’efecte immediat en matèria d’habitatge. En acabar, admetien haver trencat totes les previsions

Banc de Temps de Sencelles assegura que mantindran les seves reivindicacions.

Notícies relacionades >

26/05/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT