Tomeu Penya canta per primera vegada amb la seva filla Alexandra
Ho fa per versionar 'Have you ever seen the rain' del grup Credence Clearwater Revival
Els assistents aprenen a fer fertilitzant natural amb llana d'ovella, fems i restes de poda
Al Centre de Capacitació Sa Granja de Maó s’acaba de posar en marxa un curs per fer compostatge amb llana. La proposta ha obtingut una important resposta de participació; més d’una quarantena de persones, entre pagesos i alumnes de formació professional agrària, aprenen la manera d’elaborar fertilitzant natural amb llana d’ovella i d’altres materials orgànics que es troben a les finques, com fems i restes de poda.
Organitzat per l’Associació LEADER Illa de Menorca, amb la col·laboració del Consell de Menorca i finançat amb fons europeus, el projecte inclou proves pilot a vuit llocs de l’illa. Es tracta que el ramader pugui treure rendiment, ecològic, a la llana, ja que es tracta d’un producte pel qual, avui dia, gairebé no es paga res. De fet, no cobreix el preu de tondre l’ovella i s’ha de tenir en compte que a Menorca hi ha gairebé 25.000 exemplars.
Aquest curs és una de les diverses actuacions que preveu el projecte de cooperació LLARETSS -entre Mallorca Rural i l’Associació LEADER Illa de Menorca- per revalorar la llana en un context de l’economia verda i circular. Durant l’any que ve, se n’oferiran d’altres relacionades amb l’artesania i la caracterització de la fibra de cadascuna de les races d’ovella autòctona de Menorca i Mallorca per a diferents potencials.
Ho fa per versionar 'Have you ever seen the rain' del grup Credence Clearwater Revival
La Guàrdia Civil investiga les circumstàncies en les quals va ocórrer la mort violenta de l'home, de 34 anys
Una dona de 55 anys ha estat traslladada al Mateu Orfila
Com ha canviat la vida de la guanyadora de la Grossa de Nadal de Ciutadella, un any després?