M%C3%89TEO%3A+Nova+temporada+amb+nous+reportatges+per+als+apassionats+del+temps+i+la+natura

09 07 2021

MÉTEO: Nova temporada amb nous reportatges per als apassionats del temps i la natura

El programa torna a la graella d’IB3 Televisió just abans de l’edició de l’IB3 Notícies Migdia

A partir de dilluns 12 de juliol, IB3 Televisió torna a incorporar el programa de caràcter mediambiental i meteorològic Méteo. Un programa que ens acosta de manera didàctica i entretinguda a l’entorn natural i la seva relació amb l’ésser humà.

A partir de les 13.45 hores i quan faltin pocs minuts per a l’edició de l’IB3 Notícies migdia, els espectadors podran conèixer tots els continguts relacionats amb el món de la natura i el medi ambient.

 

Xesca Cifre conduirà aquest programa que inclourà reportatges realitzats per Ariadna Alfonso, amb la col·laboració d’experts en temàtiques ambientals i meteorològiques, que ens ajudaran a entendre les curiositats del nostre entorn natural.

Hi trobarem continguts sobre meteorologia popular i tradicional, efemèrides, excursionisme, parenòstic, astronomia, fotografia i un apartat diari de previsió del temps.

Al primer programa de dilluns parlarem de l’episodi de calor extrema que viurem els pròxims dies, i dimarts farem el seguiment de les tortugues marines que varen néixer, ara fa just un any, a les platges de les Balears.

Méteo és un programa dels serveis informatius d’IB3 de caràcter mediambiental i meteorològic diferent dels tradicionals i que s’emetrà de dilluns a divendres.

Podreu recuperar els programes al servei a la carta d’IB3 i també els podreu seguir a les xarxes socials amb l’etiqueta #MéteoIB3.