FRED+I+CALENT%3A+Mites+i+falsos+mites

Dimecres a les 21.40

FRED I CALENT: Mites i falsos mites

El colesterol dels ous, la vitamina C, els aliments que aprimen… durant molts d’anys han circulat molts de mites i falsos mites sobre alimentació. De cada vegada, però, hi ha més base científica i això fa que es desmuntin creences que fins ara estaven molt arrelades.

Aquesta setmana, a Fred i Calent volem parlar de les veritats i de les creences que s’amaguen darrera el què mengem. Posarem a prova a la gent del carrer per veure si saben quines són les fruites i verdures que tenen més vitamina C; i els demanarem si saben la quantitat de maduixa que duen alguns productes aparentment fets amb aquesta fruita.

Na Marta Simonet i en Miquel Calent ens explicaran la quantitat d’oli que agafen els aliments quan els fregim i com és millor cuinar els ous.

Na Fanny Pons ens explicarà els mites que s’amaguen darrera els règims miraculosos i què s’ha de tenir en compte quan mengem tonyina.

Aquesta setmana a Fred i Calentvolem demostrar que la informació és clau per saber què és un mite alimentari i què no ho és.

‘Fred i calent’ s’emet cada dimecres a les 21.40h. Segueix l’etiqueta #FrediCalentIB3 i envia’ns els teus comentaris.