MOLT+AVIAT%3A+Arriba+%E2%80%98Jo+en+s%C3%A9+%2B+que+tu+en+fam%C3%ADlia%E2%80%99+presentat+per+Vict%C3%B2ria+Maldi

EPRTVIB informa

MOLT AVIAT: Arriba ‘Jo en sé + que tu en família’ presentat per Victòria Maldi

El concurs d’IB3 Televisió emetrà la nova versió familiar tots els dissabtes a la nit

El concurs d’IB3 Televisió Jo en sé + que tu trasllada el seu èxit d’emissió amb un nou format que podrà gaudir tota la família. Molt aviat, tots els espectadors de la televisió pública de les Illes Balears podran participar en aquest concurs que cada dissabte a la nit estarà presentat per Victòria Maldi.

Una de les cares més conegudes d’IB3 Televisió es posarà al capdavant d’aquest nou programa que ja té el seu càsting obert. Tots aquells que hi vulguin participar ho podran fer en grups que hauran d’integrar un infant (entre els 10 i 13 anys) i dos adults.

Enguany el concurs que presenta David Ordinas de dilluns a divendres en acabar l’IB3 Notícies Vespre seguirà apostant per l’entreteniment en clau de concurs amb l’objectiu de passar-ho d’allò més bé i guanyar premis ben importants que a la versió de Jo en sé + que tu en família arribaran als 10.000€ cada setmana.

Tots aquells que vulguin participar ho podran fer enviant un correu a joensemes@ib3tv.com o telefonant al 971 57 58 87. Només haureu de deixar les vostres dades i l’equip del programa es posarà en contacte amb els interessats.

Jo en sé + que tu aviat farà dos anys que es va estrenar a IB3 Televisió i aquesta serà la cinquena variant del programa. Recordem que aquest format s’ha traslladat a altres televisions autonòmiques com: Aragón Televisión, ETB i À punt.