M%C3%92PIES%3A+Comen%C3%A7a+a+Lluc+%28Mallorca%29+el+rodatge+de+la+primera+s%C3%A8rie+conjunta+d%E2%80%99IB3%2C+%C3%80+Punt+i+TV3

EPRTVIB informa

MÒPIES: Comença a Lluc (Mallorca) el rodatge de la primera sèrie conjunta d’IB3, À Punt i TV3

“Mòpies” és una sèrie de gènere fantàstic creada per Lluís Prieto i està produïda pels tres canals públics en coproducció amb Espaitemps i la participació de Barret

Aquesta setmana ha començat el rodatge de la nova sèrie de ficció Mòpies, una nova aposta d’IB3, À Punt i TV3 que constarà de 4 episodis de 55 minuts. El repartiment l’encapçala la catalana Valèria Sorolla, juntament amb la mallorquina Alba Brunet i estaran acompanyades per actors i actrius balears, catalans i valencians.

La sèrie de ficció ha estat creada i serà dirigida per Lluís Prieto amb la productora mallorquina Espaitemps (Treufoc, Mai neva a Ciutat, Desconeguts) i amb la participació de la productora valenciana Barret. Sofía Martell, Pep Molina i Desirée de Fez formen l’equip de guionistes d’aquesta producció.

 

Mòpies és una sèrie de gènere fantàstic ambientada al santuari de Lluc, a la Serra de Tramuntana de Mallorca, i conta la història de Bel, una adolescent que assisteix amb el seu germà Pere a un campament d’estiu on experimenta un succés traumàtic. Enfront aquest inexplicable fenomen, Bel juntament amb la incondicional ajuda de Judith, una jove monitora, i la col·laboració de Gori i Hilda, dos nins del campament d’estiu, partirà a la recerca de les claus per resoldre el misteri.

 

Aquesta sèrie de ficció estarà enllestida a finals d’any i tot seguit estarà pendent de programació per part de les tres cadenes autonòmiques.

IB3, À Punt i TV3 han col·laborat en els darrers anys en la coproducció de programes (Favorits) o tvmovies (La mort de Guillem, premiada als Gaudí i als Premis de l’Audiovisual Valencià, i Frederica Montseny), entre altres.