Ja+estan+disponibles+els+4+episodis+de+la+s%C3%A8rie+de+g%C3%A8nere+fant%C3%A0stic%2C+M%C3%B2pies

16 10 2022

Ja estan disponibles els 4 episodis de la sèrie de gènere fantàstic, Mòpies

IB3 Televisió va estrenar la sèrie de gènere fantàstic Mòpies. Dirigida per Lluís Prieto, es tracta d’una coproducció d’IB3, TV3, À Punt i Espaitemps, que, a més, té la participació de Barret Cooperativa, amb la col·laboració de l’Institut d’Indústries Culturals de les Illes Balears (ICIB) i el suport de la Fundació Mallorca Turisme, Mallorca Film Commission.

A la serra de Tramuntana, Bel, una adolescent assisteix amb el seu germà Pere a un campament d’estiu al Santuari de Lluc. Allà, Pere es retroba amb Gori i integra Hilda en el grup d’amics, els Espiadimonis. Judith, una monitora del campament, els incentiva a fer l’activitat més emocionant de totes: anar a caçar mòpies. Durant l’activitat, mentre que un ésser estrany s’amaga en el bosc, ocorre un succés inexplicable. Davant del fenomen, Bel, juntament amb l’ajuda de Judith i la col·laboració de Gori i Hilda, partirà a la recerca de les claus per resoldre el misteri.

La sèrie està ambientada a Mallorca i consta de quatre episodis. Ha estat dirigida per Lluís Prieto amb la productora mallorquina Espaitemps i amb la participació de la productora valenciana Barret. Sofía Martell, Pep Molina i Desirée de Fez formen l’equip de guionistes de la producció. Els actors principals que formen part de la sèrie són Valèria Sorolla (Bel), Alba Brunet (Judith), Jaume Andreu (Pere), Eduard Vergara (Gori), Lila Sina (Hilda), Santi Pons (Nofre) i Isabel Requena (Ginebra), entre d’altres.

Ja tens disponible els quatre episodis al web d’IB3 televisió,i també al nostre canal de Youtube d’IB3 Televisió. Podeu interactuar a les xarxes socials amb l’etiqueta #MòpiesIB3.