MÚLTIPLEX
A les quatre illes
Especial de dia primer de març, Dia de les Illes Balears

Divendres a les 15.00h

Per primera vegada, el programa d’IB3 Ràdio s’emetrà amb un redactor des de cadascuna de les quatre illes. Serà aquest divendres dia 1 de març, en el marc del dia de les Illes Balears, des de les 3 i fins a les 6 del capvespre.

L’equip del magazín dels capvespres d’IB3 Ràdio, ‘Múltiplex’, farà un desplegament especial el pròxim divendres primer de març. Entre les 3 i les 6, cadascun dels 4 redactors del programa serà a una de les 4 illes per oferir una mirada completa, actual i diversa de la realitat de l’arxipèlag.

Els pagesos d’Eivissa, les entitats solidàries de Mallorca, els esportistes de Formentera i els costums i tradicions de Menorca seran alguns dels protagonistes, així com aquells ciutadans que, tot i haver nascut a una de les Illes Balears, fa temps que resideixen en una altra: com és Mallorca en els ulls d’un formenterer? I una eivissenca, què pensa de la societat menorquina que l’ha acollit?

Finalment, l’hora cultural del programa, ‘Els Entusiastes’, oferirà també una mirada plural amb protagonistes de cadascuna de les quatre illes: el comiat dels eivissencs Projecte Mut; la figura de l’escriptor candidat al Nobel, Cees Noteboom, afincat a Menorca; l’estrena teatral de “La bella Helena” a Manacor, o els lutiers de Formentera Guitars, amb més de 30 anys de trajectòria, passaran també pels micròfons de la ràdio pública.

‘Múltiplex’ és el magazín de l’horabaixa d’IB3 Ràdio que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 15 h i les 18 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@MultiplexIB3) i al correu electrònic multiplex@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web  ib3.org/radio, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.

Múltiplex