%3A+%E2%80%98M%C3%9ALTIPLEX%E2%80%99+acomiada+el+Bar+Cristal+de+Palma

Dimarts a les 15.00

: ‘MÚLTIPLEX’ acomiada el Bar Cristal de Palma

Després de 63 anys, tanca el bar Cristal, un dels establiments històrics del centre de Ciutat

Aquest dimarts, el programa Múltiplex d’IB3 Ràdio realitzarà una emissió especial des del bar Cristal de Palma, ubicat a la plaça d’Espanya, amb motiu del seu tancament. Regentat des de la seva obertura, el 1954, per la família Ramis, el bar Cristal ha estat des dels seus inicis un punt de trobada de residents i visitants, i un dels epicentres de la vida social de Ciutat. Ara, per mor de la pujada dels preus dels lloguers de la zona, es veuen obligats a abaixar la persiana.

El tancament del bar Cristal s’afegeix al d’altres establiments i comerços històrics en els darrers temps, des del bar Niza o el Cafè Món, molt a prop del Cristal, fins al de Casa Roca o Ca’n Bet, més recentment.

Entre les 15 i les 18 h, reflexionarem sobre els canvis que viu el paisatge urbà de Palma, i retrem homenatge a aquest establiment des del mateix bar Cristal, just abans que tanqui, en conversa amb els treballadors, amb experts i amb els darrers clients del bar.

Múltiplex és el magazín de l’horabaixa d’IB3 Ràdio, dirigit per Sergi Marcos, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 15 i les 18 h.
Vos recordam que podeu fer comentaris al nostre Twitter (@MultiplexIB3) i al correu electrònic: multiplex@ib3radio.com.
IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).
A la pàgina web ib3radio.com, podeu seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.