MULTIPLEX%3A+Celebram+els+1000+de+Multiplex+des+d%26apos%3Bun+vaixell%21

07 02 2020

MULTIPLEX: Celebram els 1000 de Multiplex des d’un vaixell!

Multiplex,  el magazín dels capvespres d’IB3 Ràdio arriba dilluns al programa 1.000 i ho celebra amb un programa especial des del vaixell Nostromo I

Múltiplex, el magazín d’IB3 Ràdio celebra dilluns 10 l’edició número 1.000 i ho fa amb un programa des de l’interior d’un vaixell d’època únic i singular de les Balears: el Nostromo I, amarrat al port de Palma. La cabina del vaixell, normalment ocupat pel patró i la tripulació, serà l’estudi de ràdio efímer des del qual es realitzin, en directe, les 3 hores de ràdio habituals. Entre les 15.00 h i les 18.00 h, l’equip integrat per Margalida Grimalt, Xavi Fullana, Mariona Forteza, Sergi Puy i Sergi Marcos anirà rebent convidats i col·laboradors. Al llarg de l’horabaixa es faran connexions amb altres punts.

Serà un programa especial, ple de sorpreses, i en què els col·laboradors habituals del programa tendran una presència destacada i inesperada, ja que ens colarem en alguns dels seus espais més personals. La cultura, com sempre serà eix vertebrador d’aquest Múltiplex especial i el Nostromo es convertirà, també, en un escenari per a músics, rapsodes i tenors.

IB3 Ràdio convida als oients a seguir aquest especial també a través de les xarxes socials en què publicaran vídeos i imatges de la realització en directe del programa.