M%C3%9ALTIPLEX%3A+Com+afecten+les+darreres+mesures+sanit%C3%A0ries+als+parcs+infantils%3F

MÚLTIPLEX
Com afecten les darreres mesures sanitàries als parcs infantils?

Dimarts a les 15h

Cada dia de dilluns a divendres pots escoltar el programa Múltiplex, el magazín d’horabaixa d’IB3 Ràdio. En el programa d’avui tractaran els següents continguts:

Començaran parlant de parcs infantils. Com els afecten les darreres mesures sanitàries? Parlem de les previsions per als pròxims mesos i també farem balanç de l’estat d’alarma i el desconfinament. Ho farem amb Alícia Hernández, de la junta directiva de l’Associació d’Empresaris de Parcs Infantils de Mallorca.

També farem un anàlisi de les darreres notícies sobre el Coronavirus. Amb José Antonio López Guerrero, viròleg, professor titular de microbiologia de la Universidad Autónoma de Madrid (UAM) i divulgador científic.

Dins la tertúlia dels alquimistes entrevistarem a la Presidenta del Consell de Formentera, Alejandra Ferrer per conèixer la campanya pels turistes “¡Protege Formentera! Por ti y por todos“.

Les píndoles lingüístiques setmanals ‘CONVERSES ANTILÒGIQUES’ amb Carme Planells i Pilar Vinent, filòlogues, ens parlaran de la polèmica sobre l’ús de la llengua a la sèrie Drama de TV3.

A l’hora cultural de Els Entusiastes, de 17h a 18h, conversarem amb l’artista urbà SOMA qui presenta avui a Palma el seu primer àlbum il·lustrat, PINTAMURS.

També l’espai de poesia amb l’escriptor Sebastià Alzamora qui avui parlarà de Damià Huguet, que fa 24 anys de la seva mort.

I acabarem el programa coneixent ‘EL ÚLTIMO APLAUSO‘ el darrer curtmetratge d’Ivo Erasmo, protagonitzat per Pedro Orell i Clara Ingold. Conversarem amb el seu creador i director del curt, Ivo Erasmo.

Podeu seguir aquest programa en directe i també a les sintonies d’IB3 Ràdio: Mallorca 106.8, Menorca 88.6 i Eivissa i Formentera 93.7

Múltiplex