MULTIPLEX
Especial post eleccions

Dilluns a les 15h

El magazín dels capvespres d’IB3 Ràdio, Múltiplex, se suma al gran desplegament i esforç tècnic i humà d’IB3 Ràdio i IB3 TV, al voltant de les Eleccions de diumenge dia 26 de maig. Per això, l’edició del programa de dilluns 27 de maig, entre les 15.00 i les 18.00 es dedicarà a copsar l’actualitat posterior a la jornada electoral.

Amb taules especials d’anàlisi amb politòlegs, sociòlegs, periodistes, economistes i altres representants de la societat balear. I amb l’objectiu de desxifrar les claus dels resultats electorals i les perspectives sobre el futur mapa polític a les Balears, als Consells Insulars, als ajuntaments així com a la Unió Europea.

Entre d’altres convidats especials, passaran pel programa el politòleg Pere Picorelli, el sociòleg Antoni Tarabini, el professor titular de Filosofia Moral de la UIB Bernat Riutord, el periodista i ex director de Diario de Ibiza Joan Serra, el professor de periodisme Pedro Macías, la gestora cultural i periodista Cristina Gómez,  el periodista i director de ‘Economía de Mallorca’ Tomeu Garcíes, l’economista Anna Picorelli i el mentor empresarial Gabriel Sastre, entre molts d’altres.

El programa farà també connexions en directe al carrer, per copsar els aspectes més inesperats o sorprenents dels resultats electorals. I aportarà la darrera hora i les primeres reaccions a la jornada electoral que es produeixin el mateix dilluns. En tot moment, els oients podran dir la seva a través de les xarxes socials o de la línea telefònica.

Múltiplex és el magazín de l’horabaixa d’IB3 Ràdio que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 15 h i les 18 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@MultiplexIB3) i al correu electrònic: multiplex@ib3radio.com.