Najat+El+Hachmi+i+la+seva+escriptura+entre+dos+m%C3%B3ns+al+Caixaf%C3%B2rum+de+Palma

Assagista i novel·lista, nascuda al Marroc i criada a Catalunya, mostrarà la seva experiència en un nou Univers Literari

Najat El Hachmi i la seva escriptura entre dos móns al Caixafòrum de Palma

L’escriptora, catalana nascuda al Marroc, explicarà avui la seva experiència, de viure (i escriure) entre dos móns, al CaixaFòrum de Palma. Najat és el testimoni d’una dona peculiar, d’una estranya en la seva cultura d’origen, una nouvinguda en un país d’acollida amb costums i visions diferents… D’aquesta mescla ha sortit un pensament lliure, una dona feminista de pensament crític amb el poder de la religió i contra la política manipuladora.

Escriptora, també col·laboradora a diferents mitjans de comunicació, acaba de publicar el seu primer assaig : ‘Sempre han parlat de nosaltres’, en què alerta del perill d’establir un cercle de tolerància sobre els mandats musulmans i la discriminació de la dona, començant pel vel i continuant per la manca de llibertats sexuals. Una situació que es viu aquí, però, sobretot, als països d’origen de la immigració que només ens interessa quan ens toca a les portes.

‘Escriure a la frontera’, avui, amb Najat el Hachmi , a partir de les set del vespre en un nou Univers Literari del CaixaFòrum de Palma.

Així ho hem explicat a Ib3Ràdio {rela}