NING%C3%9A+%C3%89S+PERFECTE%3A+Noves+professions

Diumenge a les 23.05

NINGÚ ÉS PERFECTE: Noves professions

Els nens i nenes d’avui en dia ja no volen ser metges, arquitectes, futbolistes… Segur que si els hi demanéssim, dirien que volen ser: ‘Youtuber’, ‘influencer’, ‘tiktoker’, ‘gamer’, ‘instagramer’…

Si, les noves professions han arribat al nostre dia a dia per quedar-s’hi. Però sabem el que signifiquen? Coneixem realment quins són aquests nous oficis? Som conscients que hi ha feina de tota la vida que prest desapareixeran? A Ningú és perfecte parlarem sobre les noves professions.

Ningú és perfecte és un programa que dóna veu a la gent de les Illes Balears en una temàtica concreta en tots els seus àmbits: sobre la vida, hàbits, maneres de pensar i fer; desgranada en diferents blocs amb una visió entretinguda i divulgativa.

Tres presentadores iguals, però diferents, tractaran temes d’actualitat amb el seu particular sentit de l’humor i la seva visió única.

Ningú és perfecte es podrà veure a IB3 Televisió diumenge 07 de març a les 23.05 h. Podeu comentar el programa a les xarxes socials utilitzant l’etiqueta #NingúÉsPerfecteIB3.