NING%C3%9A+%C3%89S+PERFECTE%3A+We+are+the+champions

Diumenge a les 23.05

NINGÚ ÉS PERFECTE: We are the champions

A les Illes Balears no ens podem queixar dels nostres esportistes, la veritat és que no han aturat de donar-nos alegries. El seu sacrifici, perseverança i ambició ens han portat a celebrar els seus triomfs com si fossin nostres. Però, com projectem aquest sentiment cap a l’esport quan xerrem de nosaltres mateixos?

Tenim l’hàbit de fer esport? Sabem realment quant beneficiós és per a la nostra salut? Aquesta setmana a Ningú és perfecte, dedicarem el programa a analitzar que és i que no és fer esport. Per què anar a caminar es considera esport? Millor que ens ho expliquin na Noemí, na Mar i na Sabina.

Ningú és perfecte és un programa que dóna veu a la gent de les Illes Balears en una temàtica concreta en tots els seus àmbits: sobre la vida, hàbits, maneres de pensar i fer; desgranada en diferents blocs amb una visió entretinguda i divulgativa.

Tres presentadores iguals, però diferents, tractaran temes d’actualitat amb el seu particular sentit de l’humor i la seva visió única.

Ningú és perfecte es podrà veure a IB3 Televisió diumenge 14 de març a les 23.05 h. Podeu comentar el programa a les xarxes socials utilitzant l’etiqueta #NingúÉsPerfecteIB3.