NIT+DE+TERROR%3A+Contes+de+por+per+explicar-los+a+les+fosques%2C+IT+i+Annabelle-Creation

Divendres a les 22.15

NIT DE TERROR: Contes de por per explicar-los a les fosques, IT i Annabelle-Creation

Divendres preparau-vos per passar molta por amb la nostra programació especial. A les 22.15 h podreu gaudir de la pel·lícula Contes de por per explicar-los a les fosques, tot seguit, IT i per acabar Annabelle-Creation. Gaudeix de la nit de terror d’IB3.

Contes de por per explicar-los a les fosques

La nit de terror començarà a les 22.15 h amb Contes de por per explicar-los a les fosques. És una pel·lícula del 2019 dirigida per André Øvredal, a partir d’un guió coescrit per Dan i Kevin Hageman, i una història de Guillermo del Toro. La història tracta d’un grup de joves que han estat maleïts per un llibre que relata històries de terror i d’un misteri que involucra una sèrie de morts terrorífiques en la seva petita ciutat natal fa dècades.

IT

A mitjanit, podreu gaudir de la pel·lícula IT. Dirigida per Andy Muschietti, basada en la novel·la homònima escrita per Stephen King. Narra la història de set nens de Derry, a Maine, que estan terroritzats per IT, només per enfrontar-se amb els seus propis dimonis en el procés. Està protagonitzada per Jaeden Lieberher i Bill Skarsgård com a Bill Denbrough i Pennywise “the Dancing Clown”. La major part de la filmació es va realitzar al barri de Riverdale de Toronto.

 

Annabelle: Creation

I per acabar, projectarem, a les 2.00, Annabelle: Creation. És una pel·lícula de terror sobrenatural, dirigida per David F. Sandberg, escrita per Gary Dauberman, i produïda per Peter Safran i James Wan. Està protagonitzada per Stephanie Sigman, Talitha Bateman, en els papers de la germana Charlotte i Janice. La pel·lícula parla de l’origen de la nina posseïda Annabelle.