NIT+CONTRA+EL+CANVI+CLIM%C3%80TIC%3A+Estrena+de%C2%A0Santuario%C2%A0i+Esperanza

Divendres a les 22.15

NIT CONTRA EL CANVI CLIMÀTIC: Estrena de Santuario i Esperanza

Amb motiu del Dia Internacional contra el Canvi Climàtic, IB3 Televisió estrenarà aquest divendres, 22 d’octubre, a les 22:15 h Santuario. És un documental produït pels germans Bardem sobre l’expedició de l”Artic Sunrise’ en una campanya de Greenpeace per a reivindicar la protecció de l’Antàrtida. A continuació, a les 23:30 h,  s’emetrà el curt documental Esperanza,  basat en un dels viatges d’aquest vaixell a l’Àrtic.

Santuario

Aquesta és la història de com aconseguir crear el major santuari marí de la terra, a l’Oceà Antàrtic. Acompanyem els germans Javier i Carlos Bardem, portaveus de la campanya del Santuari Antàrtic, en la seva lluita per aconseguir el suport popular necessari per a posar en marxa aquesta iniciativa. Aconseguir aquesta petita victòria en la lluita per salvar el medi ambient en l’última zona verge del planeta no és tasca fàcil. Serem testimonis de com la ciència, la política i les xarxes socials es combinen per a aconseguir que gairebé 3 milions de persones donin suport a aquesta iniciativa que finalment depèn tan sols d’una decisió política.

Esperanza

D’altra banda, Esperanza narra la vida a bord del vaixell de Greenpeace. A través de converses amb la tripulació, descobrirem les seves motivacions per a arriscar la seva vida defensant el planeta tan lluny de casa.