Nit+i+dia%3A+Cap%C3%ADtols+18+i+19

Diumenge a les 23.15

Nit i dia: Capítols 18 i 19

El diumenge 10 d’octubre, a les 23.15 hores, a IB3 Televisió emetrem els capítol 18 i 19 de la segona temporada de la sèrie d’èxit de TV3, Nit i dia, creada per Lluís Arcarazo i Jordi Galceran.

En el capítol 18, Escacs, Sara ha de fer un informe forense sobre una adolescent que pot haver patit una estranya agressió sexual mentre el Víctor contacta amb un company de classe del Kevin que el posa sobre la pista d’un antic professor de Química.

Pel que fa al capítol 19, Vida privada, pressionada pel Martí Miró, la Carmen Garcia arribarà on faci falta per tancar una adjudicació en favor d’una empresa. Mentrestant, la Joana comença a sospitar que el Damià li és infidel. En paral·lel, el Fidel Martín segueix la pista d’un antic entrenador del Kevin i la Sara comença a tenir problemes amb l’Aitor, el nou director de l’IMLC. on començar. Mentrestant, un retorn inesperat remou els records de la Sara.

Ambientada a la Ciutat de la Justícia (Barcelona), aquesta producció narra la vida quotidiana d’una jove metgessa forense, Sara Grau, i el conflicte entre la seva voluntat de dur una vida normal i el contacte diari amb la realitat més crua.

Nit i dia ha disposat d’actors de la talla de Clara Segura (Sara Grau), Josep Maria Pou (Benet Muntada), Pablo Derqui (Lluís Forés), Ramon Fontserè (Martí Miró), Mar Ulldemolins (Carmen Garcia) o Miquel Fernàndez (Aitor Otxoa), entre d’altres.

Aquesta sèrie és, en definitiva, un retrat realista de la Barcelona metropolitana, un món de contrastos, entre la vida i la mort, entre la llum i la foscor.

Nit i dia s’emet cada diumenge vespre, a les 23.15 h a la Televisió Pública de les Illes Balears.