NIT+I+DIA%3A+Cap%C3%ADtols+20+i+21

Diumenge a les 23.00

NIT I DIA: Capítols 20 i 21

El diumenge 17 d’octubre, a les 23.00 hores, a IB3 Televisió emetrem els capítol 20 i 21 de la segona temporada de la sèrie d’èxit de TV3, Nit i dia, creada per Lluís Arcarazo i Jordi Galceran.

En el capítol 20, Catàstrofe,  un accident ferroviari causa desenes de víctimes, entre les quals hi podria haver un personatge de la sèrie. Mentre s’activa el protocol d’emergències, la policia detecta una sospitosa cita de la Carmen Garcia amb un evasor de capitals.

Pel que fa al capítol 21, Nocturn,  un episodi insòlit que transcorre al llarg d’una sola nit. Una nit especial en què quatre parelles s’enfronten a les seves pors, els seus desitjos i els seus records, i en què es revela, per fi, un gran secret del passat: el secret de Sara Grau.

Ambientada a la Ciutat de la Justícia (Barcelona), aquesta producció narra la vida quotidiana d’una jove metgessa forense, Sara Grau, i el conflicte entre la seva voluntat de dur una vida normal i el contacte diari amb la realitat més crua.

Nit i dia ha disposat d’actors de la talla de Clara Segura (Sara Grau), Josep Maria Pou (Benet Muntada), Pablo Derqui (Lluís Forés), Ramon Fontserè (Martí Miró), Mar Ulldemolins (Carmen Garcia) o Miquel Fernàndez (Aitor Otxoa), entre d’altres.

Aquesta sèrie és, en definitiva, un retrat realista de la Barcelona metropolitana, un món de contrastos, entre la vida i la mort, entre la llum i la foscor.

Nit i dia s’emet cada diumenge vespre, a les 23.00 h a la Televisió Pública de les Illes Balears.