NIT+I+DIA+%3A+Cap%C3%ADtols+22+i+23

Diumenge a les 23.00

NIT I DIA : Capítols 22 i 23

El diumenge 24 d’octubre, a les 23.00 hores, a IB3 Televisió emetrem els capítol 22 i 23 de la segona temporada de la sèrie d’èxit de TV3, Nit i dia, creada per Lluís Arcarazo i Jordi Galceran.

En el capítol 22, Gossos, Carmen Garcia comença a passar documents de Solaris a la policia mentre Joana Porta, que sospita que Damià l’enganya, encarrega a Galan que segueixi el seu amant. Víctor i Fidel aconsegueixen que el Piranya visiti Can Boira i revisqui el seu passat. En paral·lel, Vila se sent amenaçat per les preguntes de Fidel i demana protecció a Miró.

Pel que fa al capítol 23, Homo Homini Lupus, la publicació a la premsa d’un article que detalla les activitats il·lícites de Martí Miró i Joana Porta encén totes les alarmes. Carmen, inquieta, vol deixar de passar informació a la policia, mentre els Miró busquen l’origen de la filtració i Querol intenta aprofitar la situació per apartar-lo de les llistes electorals.

Ambientada a la Ciutat de la Justícia (Barcelona), aquesta producció narra la vida quotidiana d’una jove metgessa forense, Sara Grau, i el conflicte entre la seva voluntat de dur una vida normal i el contacte diari amb la realitat més crua.

Nit i dia ha disposat d’actors de la talla de Clara Segura (Sara Grau), Josep Maria Pou (Benet Muntada), Pablo Derqui (Lluís Forés), Ramon Fontserè (Martí Miró), Mar Ulldemolins (Carmen Garcia) o Miquel Fernàndez (Aitor Otxoa), entre d’altres.

Aquesta sèrie és, en definitiva, un retrat realista de la Barcelona metropolitana, un món de contrastos, entre la vida i la mort, entre la llum i la foscor.

Nit i dia s’emet cada diumenge vespre, a les 23.00 h a la Televisió Pública de les Illes Balears.