NIT+I+DIA%3A+Cap%C3%ADtols+24+i+25

Diumenge a les 23.00

NIT I DIA: Capítols 24 i 25

El diumenge 24 d’octubre, a les 23.00 hores, a IB3 Televisió emetrem els capítol 24 i 25 de la segona temporada de la sèrie d’èxit de TV3, Nit i dia, creada per Lluís Arcarazo i Jordi Galceran.

En el capítol 24 , Inferno, la Carme intenta mantenir-se amagada mentre el Miró encarrega a la seva cap de seguretat que la localitzi. El Víctor aconsegueix desbloquejar el mòbil del Miró i el Fidel troba noves pistes que el condueixen a una Fundació presidida pel Miró, que comença a sentir-se atrapat i fa un últim encàrrec a Benet Muntada.

Pel que fa al capítol 25, Memòria, La Galán descobreix que la Carmen segueix amagada a casa del Pol. Mentrestant, la jutge Comas rep un testimoni que implica directament el matrimoni Miró en diversos delictes, però el Miró està més amoïnat per trobar el pen drive que va donar al Muntada. En paral·lel, el Víctor busca la manera de descobrir qui s’amaga rere les inicials MM.

Ambientada a la Ciutat de la Justícia (Barcelona), aquesta producció narra la vida quotidiana d’una jove metgessa forense, Sara Grau, i el conflicte entre la seva voluntat de dur una vida normal i el contacte diari amb la realitat més crua.

Nit i dia ha disposat d’actors de la talla de Clara Segura (Sara Grau), Josep Maria Pou (Benet Muntada), Pablo Derqui (Lluís Forés), Ramon Fontserè (Martí Miró), Mar Ulldemolins (Carmen Garcia) o Miquel Fernàndez (Aitor Otxoa), entre d’altres.

Aquesta sèrie és, en definitiva, un retrat realista de la Barcelona metropolitana, un món de contrastos, entre la vida i la mort, entre la llum i la foscor.

Nit i dia s’emet cada diumenge vespre, a les 23.00 h a la Televisió Pública de les Illes Balears.