Nit+i+dia%3A+Cap%C3%ADtols+3+i+4

Diumenge a les 22.15

Nit i dia: Capítols 3 i 4

Aquesta diumenge 15 d’agost, a IB3 Televisió s’estrenen els capítols 3 i 4 de la sèrie d’èxit de TV3, Nit i dia, creada per Lluís Arcarazo i Jordi Galceran. 

 Capítol 3: El retrat del suïcida adolescentMentre la policia comença a investigar a partir d’una imatge de Marc Ramos captada per una càmera de seguretat, n’Aitor Otxoa, en qualitat de psiquiatre forense, ha de determinar el grau de responsabilitat d’un jove suïcida que ha provocat la mort de dues persones. 

Capítol 4: Itineraris. El mateix dia que na Sara Grau s’ha de fer la prova per saber si ha quedat embarassada, el seu marit se’n va de viatge de negocis a Tànger amb na Clara Salgado. En paral·lel, en Marc Ramos selecciona la seva pròxima víctima i n’Aitor, que ha de determinar l’estat mental d’una dona gran a qui els fills volen incapacitar, ha de decidir si s’ha de saltar les seves pròpies normes morals pel que ell considera el bé de la seva filla. 

Ambientada a la Ciutat de la Justícia (Barcelona), aquesta producció narra la vida quotidiana d’una jove metgessa forense, Sara Grau, i el conflicte entre la seva voluntat de dur una vida normal i el contacte diari amb la realitat més crua.

Nit i dia ha disposat d’actors de la talla de Clara Segura (Sara Grau), Josep Maria Pou (Benet Muntada), Pablo Derqui (Lluís Forés), Ramon Fontserè (Martí Miró), Mar Ulldemolins (Carmen Garcia) o Miquel Fernàndez (Aitor Otxoa), entre altres. 

Aquesta sèrie és, en definitiva, un retrat realista de la Barcelona metropolitana, un món de contrastos, entre la vida i la mort, entre la llum i la foscor.  

Nit i dia s’emet cada diumenge vespre, a les 22.15 h a la Televisió Pública de les Illes Balears.