Nit+i+dia%3A+Cap%C3%ADtols+5+i+6

Diumenge a les 22.15

Nit i dia: Capítols 5 i 6

Aquesta diumenge 22 d’agost, a IB3 Televisió s’estrenen els capítols 5 i 6 de la sèrie d’èxit de TV3, Nit i dia, creada per Lluís Arcarazo i Jordi Galceran.

Capítol 5: Alarma social. La pressió mediàtica i l’alarma social per l’aparició d’una altra víctima empeny el jutge Cases a fer públiques les imatges borroses de l’assassí captades des d’una càmera de seguretat. A casa seva, na Mercè no accepta el divorci i colla el seu marit. Na Sara Grau sospita que en Lluís li ha estat infidel a Tànger i prepara la venjança. Mentre que en Lluís marca distàncies amb na Clara Salgado i torna a casa abans d’hora per fer-se perdonar.

Capítol 6: Carnaval. Na Sara s’enfronta amb un cas d’aparent mort per sobredosi que la portarà a preguntar-se si realment vol iniciar el procés de fecundació “in vitro”, mentre en Lluís Forés intenta apartar na Clara Salgado del projecte de Tànger.

Na Miren agafa confiança amb el seu nou amic de Facebook sense sospitar que n’Aitor s’està fent passar per en Bruno Efron. El jutge Cases no aconsegueix que na Mercè li concedeixi el divorci i pren una decisió dràstica, mentre na Mercè explica a na Fàtima que en Fermí amaga un secret del passat.

Ambientada a la Ciutat de la Justícia (Barcelona), aquesta producció narra la vida quotidiana d’una jove metgessa forense, Sara Grau, i el conflicte entre la seva voluntat de dur una vida normal i el contacte diari amb la realitat més crua.

Nit i dia ha disposat d’actors de la talla de Clara Segura (Sara Grau), Josep Maria Pou (Benet Muntada), Pablo Derqui (Lluís Forés), Ramon Fontserè (Martí Miró), Mar Ulldemolins (Carmen Garcia) o Miquel Fernàndez (Aitor Otxoa), entre altres.

Aquesta sèrie és, en definitiva, un retrat realista de la Barcelona metropolitana, un món de contrastos, entre la vida i la mort, entre la llum i la foscor.

Nit i dia s’emet cada diumenge vespre, a les 22.15 h a la Televisió Pública de les Illes Balears.