Nit+i+dia%3A+Cap%C3%ADtols+9+i+10

Diumenge a les 23.15

Nit i dia: Capítols 9 i 10

El diumenge 5 de setembre, a les 23.15 hores, a IB3 Televisió s’estrenen els capítols 9 i 10 de la sèrie d’èxit de TV3, Nit i dia, creada per Lluís Arcarazo i Jordi Galceran. 

En el capítol 9, Violència de gènere, en Lluís amaga a casa que l’han despatxat de la feina, mentre na Sara s’enfronta amb un cas d’una dona violada que no vol denunciar l’agressor. Mentrestant, la jutge Comas es fa càrrec del cas del “mataiaies”. En saber que l’assassí de na Mercè Pàmies es va endur un anell, el jutge Cases intenta recuperar-lo, però en Fajardo no l’hi posa fàcil. En paral·lel, la policia ha trobat una petjada de l’assassí de na Montse Llopis que coincideix amb una petjada parcial trobada al pis d’una víctima anterior. La policia difon un retrat robot d’en Marc Ramos a partir de la descripció dels veïns de na Montse Llopis. 

En el capítol 10, Penediment, na Sara investigant pel seu compte, descobreix aspectes foscos de la vida de Marc Ramos i proporciona a la policia el nom del principal sospitós, conscient que això pot acabar amb el seu matrimoni. N’Aitor fa un dolorós viatge per enfrontar-se amb els fantasmes del passat. Quan torna a casa, l’espera una sorpresa. En paral·lel, en Fajardo extorsiona el jutge Cases, que necessita reunir una important suma de diners per poder recuperar l’anell de na Mercè Pàmies. 

Ambientada a la Ciutat de la Justícia (Barcelona), aquesta producció narra la vida quotidiana d’una jove metgessa forense, Sara Grau, i el conflicte entre la seva voluntat de dur una vida normal i el contacte diari amb la realitat més crua.

Nit i dia ha disposat d’actors de la talla de Clara Segura (Sara Grau), Josep Maria Pou (Benet Muntada), Pablo Derqui (Lluís Forés), Ramon Fontserè (Martí Miró), Mar Ulldemolins (Carmen Garcia) o Miquel Fernàndez (Aitor Otxoa), entre d’altres. 

Aquesta sèrie és, en definitiva, un retrat realista de la Barcelona metropolitana, un món de contrastos, entre la vida i la mort, entre la llum i la foscor. 

Nit i dia s’emet cada diumenge vespre, a les 23.15 h a la Televisió Pública de les Illes Balears.